Schilderwerk met de juiste spanning en aandacht

Veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Dat houden de schilders van Van der Weide in hun achterhoofd als ze op de hoogwerker staan. Onze schilders zijn gecertificeerd om veilig te kunnen werken in de nabijheid van hoogspanning. Daarbij werken we alleen met duurzame materialen. U krijgt het beste resultaat en wij ontzien het milieu.

Duurzaam schilderwerk voor uw veiligheid en die van ons

Veilig en gezond werken bevordert het welzijn van onze omgeving, onze mensen en het milieu. H.J. van der Weide Schilderwerken heeft een duidelijk beleid op het gebied van Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu (VGWM). Een praktisch voorbeeld hiervan is het feit dat wij zelf beschikken over defibrillatoren (AED) in onze bedrijfsauto’s. Vanzelfsprekend zijn onze ladders en trappen gekeurd en gecertificeerd volgens NEN 2484 en onze rolsteigers volgens de NEN 2718 Normen.

Milieuvriendelijk

Zet uw bedrijf zich in voor het ontzien van het milieu? Wij willen de belasting van het leefklimaat door gebruik van verfsystemen zo minimaal mogelijk houden. Van der Weide Schilderwerken onderneemt maatschappelijk verantwoord.

Certificeerde schilders in milieu en hoogspanning

Stichting Vakopleiding Schilders- en Stukadoorsbedrijf heeft ons gecertificeerd als:

  • Milieubeheer Metaalconserveringsbedrijf
  • Milieubeheer Schildersbedrijf
  • Milieucertificaat Verf- en lakspuiten

Hoogspanning

De schilders van Van der Weide zijn gecertificeerd om veilig te kunnen werken in de nabijheid van hoogspanning. In dit kader zijn door alle medewerkers de opleidingen BEI ,HS, VOP en VCA gevolgd. Daarnaast beschikt ons personeel ook over een certificaat voor Eerste Hulp en Brandbestrijding & Ontruiming (EHBO).

Schilders met een
blik op de toekomst

utiliteitsbouw schilderen regio Hardenberg

Wilt u een schilder die zich bekommert om veiligheid voor u en het milieu?

Neem direct contact op