schilderwerken regio Hardenberg

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doe je samen

Een goed vooruitzicht in de utiliteitsbouw met Van der Weide

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen begint al bij het personeel en gaat elke dag verder met vernieuwing. Van der Weide Schilderwerken neemt haar verantwoordelijkheid als het gaat om de ontwikkelingen voor de toekomst.

Ons personeel

Het personeel is het kostbaarste bezit van een schildersbedrijf. Zo is dat ook bij ons. We investeren natuurlijk in goed gekwalificeerd personeel dat kan werken met goedgekeurd gereedschap en materieel, maar we doen meer dan dat.

Eerste hulp

In iedere bedrijfsauto van Van der Weide is een Automatische Externe Defibrillator (AED) aanwezig. Al onze medewerkers zijn geschoold in basale reanimatie en het bedienen van het AED-apparaat. Op deze manier kunnen onze medewerkers in geval van hartfalen hulp aan een slachtoffer verlenen. Niet omdat het onze taak is, maar omdat wij vinden dat het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid is.

Het milieu

Bewust en legitiem. Van der Weide Schilderwerken vindt het van groot belang dat het milieu niet geschaad wordt tijdens en na het werken aan uw project. Ons personeel is zich ook bewust van zijn verantwoordelijkheid hierin. De materialen die wij gebruiken zijn niet schadelijk voor het milieu en ook tijdens het verwijderen van oude verflagen, zorgen we dat de verfresten worden opgevangen. We zijn kritisch op hoe wij omgaan met het milieu en verwachten dat ook van onze toeleveranciers. 

Sociale betrokkenheid

Van der Weide Schilderwerken is betrokken bij zijn omgeving. Wij sponsoren verenigingen omdat het welzijn van mensen belangrijk is voor ons. Naast gezond bewegen, zoals sporten en het genieten als toeschouwer, vinden wij het belangrijk om iets te betekenen voor onze omgeving. Wij sponsoren onder meer de verenigingen:

Schilders met een
blik op de toekomst

utiliteitsbouw schilderen regio Hardenberg

Maatschappelijk Verantwoord schilderwerk?

Neem direct contact op

Innovatieproces

Verbeteren is altijd mogelijk. We kijken continue om ons heen naar ontwikkelingen van materieel en naar de Arbo-technische verbeteringen die ontwikkeld worden voor onze branche. De gezondheid van onze schilders gaat natuurlijk niet ten koste van de kwaliteit. U krijgt het beste dat u van ons gewend bent.